Кметът на "Родопи" претърпя инцидент
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:27 / 22.07.2024Коментари ()5423
©
Кметът на община "Родопи" Павел Михайлов е претърпял в неделя инцидент и е скъсал ахилесово сухожилие. Заради здравословния проблем Михайлов няма да подпише лично договора за побратимяване с община от италианския остров Сицилия и праща там заместници. Всъщност, ето какво написа самият общински кмет:

"За съжаление преживях инцидент. Скъсах ахилес на левия крак и утре (б.а. - понеделник) ще ми бъде извършена оперативна интервенция.

Днес (б.а. - неделя) трябваше да излетя за Италия, за да подпиша официално споразумение за побратимяване между Община "Родопи" и Община Барчелона Поцо ди Гото, която се намира в северния край на остров Сицилия, Италия.

Въпреки това, споразумение ще бъде подписано. За Барчелона заминаха моите заместници Емилия Иванова и Рени Караилиева, Боряна Бръзкова - зам.- председател на Общинския съвет и Иванка Петкова – секретар.

Възстановяването ще бъде дълго. Надявам се операцията да бъде успешна и по-бързо да захвърля патериците. Оставям се в ръцете на специалистите от УМБАЛ "Пълмед".

Plovdiv24.bg пожелава на Павел Михайлов пълно възстановяване.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Kmetut-na-Rodopi-preturpya-incident-2195906
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.