Все още има единични свободни места по някои специалности в УХТ
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 18:40 / 25.07.2024Коментари ()3414
©
Единични свободни места за бакалаври за академичната 2024/2025 г. обяви Университетът по хранителни технологии в Пловдив след трето класиране. Приемът е както за субсидирани от държавата места, така и за обучение срещу заплащане.

Кандидатите, които искат да се обучават по държавна поръчка редовно или задочно, имат възможност да се запишат в специалностите "Машинно инженерство“, "Електротехника, електроника и автоматика“, "Комуникационна и компютърна техника“, "Енергетика“, "Биотехнологии“, "Хранителни технологии“ и "Общо инженерство“.

Вакантни бройки освен по тези специалности в платената форма на обучение има още в "Икономика“ и "Туризъм“.

Документи за кандидатстване се приемат в стая 130, бл. 1. В УХТ от 8.30 до 16 часа /без събота и неделя/. Местата не са много и затова от Учебен отдел препоръчаха, кандидатите да се информират предварително на тел: 032/643-637 или на имейл: ksk_uft@uft-plovdiv.bg.

Подаването на документите - попълнено Заявление на кандидат-студента, диплома за завършено средно образование - оригинал и ксерокопие и удостоверение за завършен първи гимназиален етап – оригинал и ксерокопие и платена такса за кандидатстване – 60.00 лв. /в университета или по банков път/, става на място или на посочения имейл. Когато се кандидатства по електронната поща, желаещият да се обучава ще бъде потърсен от служител на УХТ за уточняване детайлите за записване.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vse-oshte-ima-edinichni-svobodni-mesta-po-nyakoi-specialnosti-v-UHT-2201782
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.