ВиК авария наводни улица в Пловдив, водоподаването е нарушено на още 6 адреса
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:30 / 08.08.2024Коментари ()5879
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията, за да сигнализира за поредна ВиК авария, която е наводнила улицата, на която живее.

Ето и подробностите:

Здравейте, пиша Ви по повод поредната ВиК авария на улица "Мали Богдан". Преди около месец само на 30 м от същото място имаше подобна авария. В момента водоподаването в района е нарушено за пореден път.

Водопроводна мрежа в карето между бул. "Източен", бул. "Мария Луиза", ул. "Родопи" и ул. "Марин Дринов" е силно компрометирана и има нужда от подмяна, защото това е сигурно петата авария само за това лято.

В района се намира и новостроящият се комплекс "Каменица", както и още няколко нови кооперации, но въпреки това от ВиК не предприемат действия по модернизация на мрежата си!

При направена справка от наша страна в сайта на дружеството констатирахме, че въпросната авария вече е подадена за обработка и до края на работния ден се очаква тя да бъде отстранена.

В същото време на още няколко адреса в града и региона няма да има вода до отстраняване на авариите по канализационната мрежа, а именно: ул. "Щип", бул. "Никола Вапцаров" № 111, Гражданска защита, с. Градина, с. Тюркмен, с. Граф Игнатиево.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/ViK-avariya-navodni-ulica-v-Plovdiv-vodopodavaneto-e-narusheno-na-oshte-6-adresa-2219616
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.