България и Пловдив не помнят подобно нещо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:39 / 11.08.2024Коментари ()14964
17 000 свещи озариха концерта на джаз музиканта Боби Вълчев на Античния театър в Пловдив в петък вечерта. Звучаха песни на  Франк Синатра, Луис Армстронг, Майкъл Бубле. До този момент толкова мащабно събитие откъм осветяване не е правено на Античния театър.

В навечерието на Персеидния дъжд концертът на Боби Вълчев предостави едно вълшебно предвкусване на това космическо явление. Боби, известен със своята страст и изключителни музикални умения, представи един концерт с изключителна атмосфера.

Идеята за концерт на свещи е започнала в Дубай, където Вълчев е пял и свирил по време на предложение за брак. Това уникално съчетание на слухово и зрително усещане има за цел да пренесе слушателите в един различен свят, изпълнен с емоция и красота.

Подобни концерти с толкова голям брой свещи са рядкост, като световният рекорд досега е държан от Ню Йорк с 16 000 свещи. Събитието в Пловдив надмина този рекорд, създавайки една уникална и романтична атмосфера, която остави трайни спомени у всички присъстващи.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Bulgariya-i-Plovdiv-ne-pomnyat-podobno-neshto-2223773
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.