Шофьорка: Снощи аз и моите две малки деца щяхме да умрем
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:31 / 09.09.2024Коментари ()13978
© Google
Снимката е илюстративна
Млада дама разказа за кошмара, който е преживяла снощи по пътя Асеновград - Тополово. Тя е ужасена, че заедно с двете и деца са можели да загинат заради поредния пътен джигит.

Жената е споделила подробно за случилото се в социалните мрежи и желае институциите да се задействат и да приемат предложението й за премахването на пътните мантинели.

Публикуваме историята й без редакторска намеса:

"На този участък снощи към 20:00 часа аз и моите 2 малки деца, на 4 и на 7, щяхме да умрем.

В насрещното платно колоната стигаше до Мулдавския разклон, но някой смелчага, изнервен, надрусан или пиян, все ми е едно, реши, че трябва да изпревари 20 коли, за да стане пръв.

Зад мен хората съдействаха, виждайки какво се случва и всички спряхме, защото нямаше къде да отбием. Пътят е тесен, няма отбивки и е от двете страни с мантинели. Път-съучастник на убиеца.

Ако колоната в насрещното движение не беше схванала какво се случва и не бяха започнали да си примигват, за да спрат и те, днес нямаше да Ви пиша този пост. В последните метри убиецът се движеше поне със 150 км/ч.

Затова предлагам да действаме и да поработим в насока за демонтиране незабавно на голяма част от мантинелите-съучастници на убийците, за да можем поне тези, които искаме да се спасим, да го направим, като отбием някъде.

Ако има депутати от Асеновград, които искат да съдействат, моля да се свържат с мен, за да подготвим въпроса за броя на ПТП-тата и починалите след великия ремонт на участъка Асеновград - Тополово."

Граждани веднага припознаха проблема й.

"Абсолютно подкрепям идеята! Това са най-безсмислено и некадърно наслаганите мантинели заедно с тези от околовръстното на Пловдив."

"Пътят наистина е много опасен. Не вярвам някой от общинските управници да обърне внимание на това. Трябва ние всички заедно да направим нещо. Аз пътувам всекидневно по този път. Попадала съм в страшни ситуации заради такива шофьори. А разклонът за Мулдава си е предизвикателство и чист късмет."

"Категорично подкрепям идеята ви!През този път преминавам с чувството на клаустрофобия и страх от ограничения тесен път, без никакъв шанс за реакция при необходимост!"


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Shofyorka-Snoshti-az-i-moite-dve-malki-deca-shtyahme-da-umrem-2256019
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.