Сигнал: Абсолютно безобразие, вече имаме и инцидент тук!
Здравейте, пиша за пореден път заради безобразията в "Южен". Така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала си до медията ни. Човекът е повече от разочарован, ето защо:

"След множество сигнали вече сме свидетели и на пътен инцидент на въпросното място. Община Пловдив, район "Южен", пътна и общинска полиция напълно са абдикирали от своята роля да упражняват какъвто и да е контрол.

Вече трета седмица, че и повече, няма никакъв прогрес. Има огромни кратери, където не можем да минем. Задръстванията са брутални, децата не може безопасно да отидат на училище, защото няма пешеходни пътеки и трафикът е огромен. 

Строители няма - живеем в прах и мизерия, трошим си автомобилите. Навсякъде разхвърляни строителни материали, необезопасени ръждиви, опасни за децата

Полиция няма - безобразно паркиране по всички улици около "Александър Стамболийски", пречейки на движението, въртене на гуми от изнервени шофьори, каране с бясна скорост, неправилни знаци, указващи ремонтните дейности, имаме и инцидент напред входа на детска градина "Светлина". 

Общината я няма - няма кой да обезопаси улиците със знаци, пешеходни пътеки и легнали полицаи.

Докога ще търпим това безхаберие? Кметът освен да се разхожда по новооткритото кръгово, нека дойде сутрин към 8 или вечер след 16:30 часа в делничен ден, за да се разходи и качи клипче!

Не можем да излезем от квартала по 35-50 минути, това е пълен абсурд! Прикачвам и малко снимков материал". Кадрите са отпреди няколко дни.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Signal-Absolyutno-bezobrazie-veche-imame-i-incident-tuk-2271900
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.