Принц Уилям с нова визия
©
През този месец кралското семейство и цяла Великобритания въздъхнаха с облекчение - принцесата на Уелс съобщи, че успешно е приключила курса си по превантивна химиотерапия. Разбира се, плътно до нея през цялото време е бил съпругът й.

Принц Уилям също изглежда променен сред трудните месеци след диагнозата на съпругата си. Най-видимата промяна е брадата, с която се появява напоследък. За първи път го видяхме с нея в поздравителното видео към британските участници в Олимпийските игри през лятото.

За традиционното гостуване при крал Чарлз в замъка Балморал през август 42-годишният престолонаследник обръсна брадата си, но седмици по-късно явно отново я е оставил да израсте - на парада на Колежа на кралските военно-въздушни сили в Слифорд в средата на септември Уилям отново е с брада.

Все така брадясал и много усмихнат е на последната снимка, споделена в официалния Instagram профил на принца и принцесата на Уелс. "Снимаме за много специален проект на Earthshot Prize", пише към кадъра, на който Уилям е в гората и държи чадър.

Преди няколко дни принц Уилям обяви финалистите на наградата, която отличава иновации в областта на опазването на природата. Церемонията по отличаването на наградените ще е в Кейптаун на 6 ноември, като Уилям ще пътува без Кейт Мидълтън до Южна Африка, пишат People, цитирани от lifestyle.bg.


Още по темата: общо новини по темата: 2129
01.10.2024 Нана Гладуиш: На мъжа ми му направиха тежка сърдечна операция - оказа ce, че е преживял инфаркт
01.10.2024 Калин Врачански заживя при тъщата си
01.10.2024 Сашка Васева се подлага на иновативен метод на лечение, за да прогледне
01.10.2024 Кейт Уинслет разкри дълго пазена тайна за филма "Титаник"
01.10.2024 Нова звездна двойка на хоризонта, известен наследник си хвана кака
01.10.2024 Анита на Рачков: Чиста съм пред съвестта си
предишна страница [ 1/355 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Princ-Uilyam-s-nova-viziya-2282017
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.