Победителят в "Игри на волята" е ясен
©
Победителят в Игрите вече е известен - това е европейският шампион по уличен фитнес Добрин Добрев. Младият мъж отменя сватбата си, за да влезе в състезанието, но усилията му дават резултат.

Добрин ще прибере 100 000 лева, колкото е голямата награда в предаването. Спортистът обаче ще получи парите чак в края на януари.

Според договора, който е подписал с продукцията, победителят прибира сумата месец и половина след излъчването на финала. Финалът на предаването е в средата на декември.

 

Добрин е станал гордостта на родния си град Казанлък още миналата година, когато е завоювал европейската титла по уличен фитнес.

Това се е случило в края на февруари, когато спортистът е бил само на 20 години. Категорията, в която се състезава, е над 70 кг. След участието на Красимир Дунев и дъщеря му в предишния сезон на Игрите, Добрин е другото име там, което може да се свърже с легендата в спортната ни гимнастика Йордан Йовчев.

"Този спорт произлиза от гимнастиката, но е в свободен стил и без треньори, съвкупност от сила, издръжливост и самодисциплина. България е на световно ниво. Спортът е сравнително нов, а от около 10 години се практикува в състезателна форма. С нашата федерация, в която начело са Йордан Йовчев и Цецо Георгиев, се борим да стане олимпийски", разказва Добрин, след като печели титлата си. В "Игрите" се състезава в жълтото племе на "Гордите“.

Според източник на "Уикенд", на финала на риалитито Добрин успява да пребори Георги Гешев, който си спечели място в сезона на кастинг битка, излъчена в ефир миналата година.

 

Нито една жена не е успяла да се пребори, за да стигне до края, което издава, че физическите предизвикателства са били безмилостно жестоки и непосилни за дамите. Така за 6-и пореден път от общо 6 сезона победителят ще бъде мъж.


Още по темата: общо новини по темата: 2128
01.10.2024 Калин Врачански заживя при тъщата си
01.10.2024 Сашка Васева се подлага на иновативен метод на лечение, за да прогледне
01.10.2024 Кейт Уинслет разкри дълго пазена тайна за филма "Титаник"
01.10.2024 Нова звездна двойка на хоризонта, известен наследник си хвана кака
01.10.2024 Анита на Рачков: Чиста съм пред съвестта си
01.10.2024 Емилия и Слави направиха фурор с новата си песен
предишна страница [ 1/355 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Pobeditelyat-v-Igri-na-volyata-e-yasen-2282031
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.