Анита на Рачков: Чиста съм пред съвестта си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:44 / 01.10.2024Коментари ()12281
©
Бившата любов на водещия Димитър Рачков – Анита, вече не го гледа по телевизията и не смята, че трябва двамата да се чуват по телефона.

"Не гледам Рачков, той е затворена страница за мен. Аз съм омъжена жена и други мъже не ме интересуват", каза пред вестника Анита.

Красавицата, която се омъжи преди няколко месеца за американеца Никълъс Стемпер, няма семейните проблеми, за които се тръби в медиите.

"Няма такова нещо като да ми е отказана виза. Подали сме си документите с мъжа ми Никълъс Стемпер за САЩ. Виза не се дава лесно и ей така. Трябва да се изчака известно време и аз съм наясно с това", казва Анита.

Според красавицата няма причина от посолството да й отказват виза. Както е известно, в САЩ трудно попадат хора с тъмно минало или такива с пари, за които не могат да докажат произход. Анита не е такъв случай.

"Нищо незаконно не съм правила, чиста съм пред съвестта си. Не знам откъде тръгнаха тези писания, че ми е отказана виза. Дори съпругът ми смята да съди сайтовете и вестника, който пръв писа тази небивалица", каза още Анита.

Хубавицата даде за пример, че нейната ситуация е различна от тази на световноизвестната манекенка Цеци Красимирова, която така и не получи виза за Щатите и в крайна сметка се разведе с мъжа си, също американец.

"Тя въпреки петгодишния си брак с милионера Майк Струмейтис имаше криминално минало. Сигурно затова й бе отказана на няколко пъти виза. При мен нещата са различни", каза Анита, която се надява съвсем скоро документите й да излязат.

Анита и Никълъс са щастливи в брака си

Иначе г-жа Стемпер се грижи много за бизнеса на мъжа си. Тя работи наравно с него и му дава съвети за много неща. "Аз знам 2 и 200 и съм момиче, което може да се оправи с всичко. Не чакам само мъжът ми да ме издържа, колкото и да не ви се вярва това", с усмивка споделя красивата Анита Димитрова.


Още по темата: общо новини по темата: 2130
01.10.2024 Анджелина Джоли едва ли е очаквала да се подпише точно на този плакат с Брад Пит
01.10.2024 Нана Гладуиш: На мъжа ми му направиха тежка сърдечна операция - оказа ce, че е преживял инфаркт
01.10.2024 Калин Врачански заживя при тъщата си
01.10.2024 Сашка Васева се подлага на иновативен метод на лечение, за да прогледне
01.10.2024 Кейт Уинслет разкри дълго пазена тайна за филма "Титаник"
01.10.2024 Нова звездна двойка на хоризонта, известен наследник си хвана кака
предишна страница [ 1/355 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Anita-na-Rachkov-Chista-sum-pred-suvestta-si-2282601
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.