Мария Гроздева потвърди раздялата на една от най-обсъжданите двойки у нас
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:06 / 02.10.2024Коментари ()2477
©
Една от най-обсъжданите двойки у нас вече е разделена. Популярният каскадьор, спортист и риалити звезда Валери Григоров приключи окончателно връзката си с нашумялата актриса Мария Бакалова.

Слуховете, че синът на двукратната ни олимпийска шампионка в стрелбата и нашето момиче в Холивуд не са заедно вървят отдавна, но в. "Галерия“ първи получи потвърждение.

25-годишният Валери и 28-годишната Мария наистина бяха като холивудска двойка. Заради здравеняка Бакалова дори все по-често се прибираше в България. Звездата от "Борат“ се разбираше добре и с майката на любимия си. "Чета, че съм била лоша свекърва. Не е вярно. Много си е добро момичето“, споделяла е Гроздева.

Влюбените не са имали кой знае какви проблеми помежду си, но обстоятелствата ги подтикнали към раздялата Бакалова е претрупана с ангажименти в Америка, а Валери също работи здраво, но предимно в България. Григоров е професионален каскадьор и именно той лично е изпробвал всички съоръжения, упражнения и състезания в рейтингово-то шоу "Островът на 100-те гривни“. Освен успешен спортист, той е доста артистичен и го доказа тази пролет в "Денсинг старс“, откъдето отпадна с танцовата си половинка Дорина Стоянова-Ковачева чак на полуфиналите. Младокът тепърва има да гради своя собствена кариера и не искал да се влачи с Мария Бакалова като антураж. Пък и разстоянията никак не помагали на връзката им. Тя е в САЩ, а той в България или из далечни дестинации като Филипините, където изкара цял месец като част от екипа на "Островът на 100-те гривни“. Там много му харесало, но копнеел за България, сподели пред "Галерия“ Мария Гроздева.

"Валери е очарован от хората във Филипините. Може да живеят бедничко, но са щастливи. Всяка вечер си правят караоке, от терасите звучи музика. В същото време той не е имал търпение да се върне на нашето Черно море, което е по-безопасно. Морето там е красиво, но има много отровни медузи и други опасни животни. Като се прибра, отидохме на море“, сподели пред "Галерия“ Гроздева.

Преди броени дни Валери бе забелязан на светско събитие сериозен и замислен. Но едва ще страда дълго по изгубената изгора, защото левент като него лесно ще си намери приятелка. По Валери въздишат едни от най-красивите момичета, но евтините бръмчалки нямат шанс. Той е умен, отговорен, образован, а заради спорта е и доста дисциплиниран. Много от качествата си е наследил от майка си и баща си. Двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева има още три бронза от олимпиади, осем титли от европейски първенства, две от Световни купи. Личният й треньор и съпруг Валери Григоров, на когото Валери-младши е кръстен, също е легенда в стрелбата. А този спорт сериозно калява психиката. "От майка ми съм взел позитивното мислене и вярата в това всяко едно начинание да завършва успешно. Едно от силните ми качества извън арената е това, че съм приспособим, притежавам гъвкавост, сила, бързина, точност“, сподели преди 2 години каскадьорът в "Игри на волята“.


Още по темата: общо новини по темата: 2150
02.10.2024 Куриер нападна Ваня Джаферович
02.10.2024 Дългогодишен репортер в бТВ изненадващо сменя медията
02.10.2024 Драма в "Островът на 100-те гривни", раздялата е факт
02.10.2024 Тя е един от най-известните инфлуенсъри у нас и вече е част от екипа на Нова телевизия
02.10.2024 Азис, Ергенът Евгени и Филип Буков се събраха
02.10.2024 "Ергенът" стана баща и показа мъжа до себе си
предишна страница [ 1/359 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Mariya-Grozdeva-potvurdi-razdyalata-na-edna-ot-nai-obsuzhdanite-dvoiki-u-nas-2284104
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.