Ученици спретнаха голяма изненада за учителите си в пловдивско училище
Трогателна изненада очакваше преподавателите в ОУ "Кочо Честеменски“ в Пловдив за Международния ден на учителя, В ранното петъчно утро учениците от II "г“ клас, водени от своя ръководител Светлана Войводова, нетърпеливо чакаха на двора на училището да посрещнат своите учители с нещо повече от поздрав.

С пълни с вълнение очи те поднесоха на преподавателите красиви тениски с надпис "Учител-вдъхновител“. "Вие сте вдъхновение, опора, пример! Да си учител е призвание, а вашият професионален път е мисия, която дава възможност на децата да се изградят като личности — знаещи, можещи и устремени към бъдещето!“, бе посланието на децата.

Жестът на малките ученици трогна учителите им, които леко изненадани и развълнувани, бързо се облякоха в новите тениски, показвайки, че връзката между децата и техните педагози е много повече от учебен процес — тя е истинска споделена емоция, а учителството е мисия, която не само предава знания, но и изгражда характери, създава личности и вдъхновява мечти.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Uchenici-spretnaha-golyama-iznenada-za-uchitelite-si-v-plovdivsko-uchilishte-2287454
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.