Голяма тайна за Майкъл Джексън беше разкрита в книгата на Лиса Мари Пресли
©
Покойната Лиса Мари Пресли, дъщеря на легендарния Елвис Пресли, шокира света с откровенията си за връзката си с Краля на попа – Майкъл Джексън, в своите посмъртни мемоари "Оттук до голямата неизвестност“. 

Излезли след нейната трагична смърт през януари 2023 г., мемоарите разкриват непознати и дълбоко лични страни на Майкъл Джексън и тяхната любовна история.

Едно от най-шокиращите признания на Пресли в книгата е моментът, в който Джексън ѝ признава, че на 35 години все още е девствен. Тази информация идва като удар за нея, докато двамата са в началото на връзката си през 1994 г. 

"Бях ужасена“, пише тя в книгата, добавяйки, че се е страхувала да не направи грешка в този толкова деликатен момент. Той споделя с нея, че преди това е имал само повърхностни взаимоотношения, като целувки с Тейтъм О'Нийл и Брук Шийлдс и дори е отблъснал опитите на Мадона за по-интимна връзка.

Пресли и Майкъл Джексън се срещат за първи път, когато са още млади, но романтичната им връзка започва едва през 1994 г., след като той открито ѝ признава любовта си по време на пътуване до Лас Вегас. 

В този момент Лиса Мари все още е омъжена за първия си съпруг, Дани Киф, но чувствата ѝ към Джексън я карат да прекрати брака си. "Майкъл ми каза, че е влюбен в мен и иска да се оженим“, спомня си тя, добавяйки, че по това време и тя вече е усещала същите чувства към него.

Сватбата им през май 1994 г. шокира света на шоубизнеса. Двойката е постоянно в светлината на прожекторите, като тяхната бурна връзка е както обект на огромно медийно внимание, така и обект на множество слухове и спекулации. Въпреки големите надежди, двамата се развеждат само две години по-късно, през 1996 г.

 

След смъртта на Лиса Мари, дъщеря ѝ Райли Кю завършва мемоарите на майка си, използвайки касети с нейни записани спомени. Райли разкрива, че целта на Пресли с книгата е била да покаже на света истинската Лиса Мари – отвъд сензационните заглавия и скандалите.

"Исках да превърна майка си в триизмерен човек – най-добрата майка, диво дете, недооценен артист“, казва тя. Според Райли, желанието на Лиса Мари е било хората да видят същността на нейната история – любов, разбито сърце, загуба и надежда за човешка връзка.

"Исках да превърна майка си в триизмерен човек – най-добрата майка, диво дете, недооценен артист“, казва тя. Според Райли, желанието на Лиса Мари е било хората да видят същността на нейната история – любов, разбито сърце, загуба и надежда за човешка връзка.

ЗАВЕТЪТ НА ЛИСА МАРИ ПРЕСЛИ

Мемоарите "Оттук до голямата неизвестност“ не са просто поглед към живота на Лиса Мари Пресли или връзката ѝ с Майкъл Джексън. 

Те са разказ за една жена, която е живяла под тежестта на световноизвестното си име, но е копняла да бъде разбирана не само като "дъщерята на Елвис“ или "съпругата на Майкъл Джексън“. Това е откровена история за любовта, загубата и уязвимостта, които често се губят зад медийните сензации.

"Майка ми искаше хората да почувстват връзка с нейната история“, споделя Райли. В един свят, изпълнен с повърхностни представи и очаквания, Лиса Мари Пресли оставя зад себе си завещание, което ни приканва да видим истинския човек зад славата – с всичките му падения и възходи.


Още по темата: общо новини по темата: 2320
09.10.2024 »
09.10.2024 »
09.10.2024 »
09.10.2024 »
09.10.2024 »
09.10.2024 »
предишна страница [ 1/387 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Golyama-taina-za-Maikul-Dzheksun-beshe-razkrita-v-knigata-na-Lisa-Mari-Presli-2291798
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.