Над 600 фирми участват в Digital4Plovdiv
Над 600 фирми участват в годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия на България Digital4Plovdiv. Събитието се провежда в два поредни дни в Конгресния център на Международен панаир Пловдив. Организатори са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти, а сред медийните партньори са Информационна агенция "Фокус" и Plovdiv24.bg.

Форумът събира водещи български и световно известни представители на дигиталния бранш, успешни предприемачи, маркетолози, мениджъри и собственици на различни бизнеси. Гости на конференцията са изтъкнати лектори от областта на онлайн маркетинга и търговията от България и чужбина. Обособена е експо зона, където се представят над 20 компании и там всеки може да научи за техните продукти, услуги и иновации.  

Началото на Digital4 e поставено през 2016 г. в Пловдив, а 9 години по-късно конференцията продължава да бъде ключово събитие за експертите от дигиталния бранш и вече се провежда в над 15 големи български градове. Именно Digital4 е дало идея на няколко млади експерти за онлайн бизнес и тяхната компания сега  реализира приходи от 40 милиона на година.

"Гледам пълната зала и ми се пълни душата. Приветствам ви с "Добре дошли" на 9-то издание на Digital4Plovdiv. Събитието, започнало на шега, днес събира на едно място 600 човека да правят бизнес, контакти, пари... Истината е, че стигнахме капацитетите на всички зали в Пловдив, които можем. Така че, ако сред вас има някой милионер и му е скучно, да инвестираме да направим съвместно ново нещо" - каза при откриването Любомир Атанасов, управляващ партньор на Internet Media Group и създател на събитията на Digital4 за България.

Управляващият партньор на Digital4 Network и IMG Connect Преслав Бобев подчерта, че бранд идентичността на компаниите в експо зоната кореспондира с това, което правят от Digital4, а именно - да бъдат хедлайнери на дигиталното общество и на хората, които искат да се развиват. 

Първият ден на конференцията завършва с награждаване на най-добрите млади маркетолози. Церемонията ще се проведе в зала "България" на Международен панаир Пловдив. Във втория ден ще бъде разиграна томбола с награда едногодишна премиум карта, която дава безплатно участие във всички събития на Digital4 през 2025 г.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nad-600-firmi-uchastvat-v-Digital4Plovdiv-2301859
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.