Слави Трифонов даде отговор защо не се е оженил в 80-минутно интервю
©
Слави Трифонов най-после задоволи любопитството на всички с директен отговор по най-коментираната тема за личния му живот, а именно защо не се е оженил. Шоуменът бе безпределно ясен и точен в подкаста на журналиста Мартин Карбовски в над 80-минутно интервю.

“За кого, бе?!" – запита удивен той, а Карбовски допълни въпроса си: През тези години все си се срещал със свестни момичета…. “А-а-а, да…" – отвърна многозначително Трифонов и продължи с отговора.

“Имаше моменти, в които съм искал наистина, но понякога за тая работа трябват двама. Да. Не искам да споделям тук за някакви лични емоции, не за друго, а защото все пак си имам някакво лично пространство, което си е мое, но те уверявам, че е имало моменти, в които това, че съм имал връзка, ми е помагало, особено в ситуацията с шоуто, което беше всеки ден. И ме е спасявало това. И много е важно това не е просто избор и любовта не е, сега да не кажа клише, но наистина не е да се гледате в очите, а да гледате в една посока. Трябва да има човек, който да те разбира и това, което правиш. Всеки човек е вселена… Трудно е хората да се събират… Още много клишета мога да кажа, но не е лесно!" – обясни той. 

По повод клишето за трудния му характер, Слави бе категоричен: “Нямам труден характер! Аз съм толкова лесен… Аз съм златна пеперуда в розова мъгла, просто трябва човек да ме разбира и да ме възприема като такова нещо, каквото съм. Много хора правят опит да ме очернят".

За собствената си телевизия “7/8" Слави Трифонов не скри, че трудно се издържа такъв продукт, но подчерта, че ще направи опит докато може тя да съществува. Той определи като най-смисленото свое дело и най-правилния си ход създаването на “Ку-ку бенд". По думите му ще запази култовата група докато е жив.

“Искам да правя неща, които са успешни, пък как се чувствам аз или как се чувства друг има ли значение" – подчерта още най-известният шоумен у нас. 

На въпрос за това каква е цената да си Слави Трифонов, той заяви: “Каквато и да е цената, аз съм я платил и ако трябва пак да го направя, пак ще я платя. Със сигурност. Няма нещо, което да евтино и да е добро. Обикновено хубавите неща са скъпи. Трябва да платиш цена. Ще направя каквото трябва още веднъж и още колкото пъти трябва. Пак. Без да спирам. И няма да спирам".


Още по темата: общо новини по темата: 2628
24.10.2024 »
24.10.2024 »
24.10.2024 »
24.10.2024 »
24.10.2024 »
24.10.2024 »
предишна страница [ 1/438 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Slavi-Trifonov-dade-otgovor-zashto-ne-se-e-ozhenil-v-80-minutno-intervyu-2310896
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.