"УниКредит Булбанк" обяви промени, касаещи продукти и услуги
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:34 / 24.10.2024Коментари ()1967
©
"УниКредит Булбанк" АД с официално съобщение до клиентите си:

"От УниКредит Булбанк непрекъснато се стремим да отговорим в най-пълна степен на потребностите на нашите клиенти, като разширяваме възможностите на електронните канали, постоянно обновяваме мрежата си от банкомати и ги информираме навреме за предстоящите промени.

В тази връзка, бихме искали да Ви уведомим за промени в Тарифата на Банката за физически лица, касаещи следните продукти и услуги:

План за ежедневно банкиране "Макс“ – от 11.12.2024 г. се разширява списъкът на продуктите и услугите, включени в плана, като се добавят: междубанкови преводи по мобилен номер, плащане на местни данъци и такси, както и платежна карта от висок клас Gold Smart Credit by UniCredit Bulbank, без годишна такса за обслужване на основната карта. Считано от 26.12.2024 г. се променя и месечната такса за поддръжка и обслужване на плана.

Банкови карти – от 11.10.2024 г. е въведена такса за издаване на дебитна карта. Таксата не се дължи при издаване на дебитна карта към план за ежедневно банкиране, както и при издаване на дигитална дебитна карта.

Други – от 11.12.2024 г. се преустановяват услугите за касов превод към други банки през БИСЕРА и РИНГС в местна валута. Оставаме изцяло на Ваше разположение при въпроси и Ви благодарим, че сте наш клиент!".


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/UniKredit-Bulbank-obyavi-promeni-kasaeshti-produkti-i-uslugi-2310958
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.