За едно денонощие седем задържани за дрога в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:03 / 12.11.2004Коментари ()735
При 24-часова полицейска акция, проведена в сряда на територията на Второ РПУ в Пловдив са заловени петима заподозрени в притежание на наркотични вещества. Служителите от районното управление и от група “Наркотици и криминален контингент” при РЗ ”Полиция” са заловили С.Д. (22 г.) с една цигара с марихуана с тегло 1 грам, П.Д. (18 г.) с пликче със 7 грама марихуана и две 15-годишни момчета - съответно с 2,01 грама и 1,93 грама марихуана. Същия ден в квартирата на М.А. (21 г.) на бул.”Цар Борис ІІІ Обединител” полицаите са открили и иззели около 50 грама марихуна и около 0,03 грама хероин. Младежът, известен като наркодилър, има условна присъда за грабеж, съобщават от пресцентъра на РДВР - Пловдив.
Други двама са задържани с дрога снощи около 19 ч. в "Столипиново". При проверка на автопатрул от Шесто РПУ на ул.”Дъбрава” са заловени Ю.Т. (29 г.) и Г.Г. (18 г.), които при задържането изхвърлили на земята три пакетчета с хероин.
Същата вечер около 23 часа служители на същото полицейско управление са намерили при проверка у 22-годишната М.В. три пакетчета с хероин.
Материалите по тези случаи ще бъдат докладвани на Окръжната прокуратура в Пловдив, съобщиха от РДВР.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Za-edno-denonoshtie-sedem-zadurzhani-za-droga-v-Plovdiv-2975
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.