"Алтернативата" Меглена Кунева се прегърна със стари муцуни в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:35 / 26.02.2012Коментари ()13994
© Plovdiv24.bg
Сочената за алтернатива на предстоящите парламентарни избори Меглена Кунева и нейната формация "България на гражданите" се оказаха далеч от това определение.

Кунева дойде в Пловдив, за да предостави пред пловдивчани своята инициатива, но присъстващите останаха разочаровани, защото на местно ниво Кунева се "прегърна" с добре познати стари муцуни.

На първо място е урологъг д-р Димитър Шишков. Останалите трима са актрисата Ивана Папазова, Зарко Сарафян и банкерът Михаил Кьосев. Двама от тях са очевидно свързани с Дани Каназирева, която беше поела в някаква степен ролята на домакин и това направи впечатление на граждани, които очакваха да видят сред сподвижниците на Меглена Кунева съвсем нови хора. Кунева и Каназирева опитаха да замажат положението и да отвърнат на надигащото се недоволство, че бракът им е по идеи, не по сметка, малцина им повярваха обаче. 

Споменато бе за евентуално бъдещо присъствие и на представители на "Кауза Пловдив". В залата имаше поне още десетина политици, свързани с различни партии, но тяхната роля остана неизвестна.

Единствен генерал Кольо Бъчваров, който се включи в политиката преди последните местни избори, си призна пред всички, че подкрепя "България за гражданите".

Остана без отговор въпросът кога сдружението ще стане партия.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Alternativata-Meglena-Kuneva-se-pregurna-sus-stari-mucuni-v-Plovdiv-332191
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.