През новия зимен сезон СТЦ "Перелик" ще посрещне първите си гости
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:22 / 10.10.2007Коментари ()1943
През следващия зимен сезон СТЦ "Перелик" ще посрещне първите си гости, обяви днес на презентацията на мегапроекта на туристическата борса в Смолян изпълнителният директор на дружеството, което изгражда "Перелик" Кирил Асенов. "Амбициите ни са до зимата на 2008 г. да сме изградили първите 5 лифта, които ще дадат достъп до 27 км писти", каза Асенов.

Пистите ще бъдат обезпечени с 350 оръдия за сняг. Първият етап включва още паркинг за 700 автомобила, ски гардероб, ски училище, магазин за спортни стоки, ресторант.
"Започваме да продаваме туристическата услуга, основният контингент, в който се целим, са европейците със среден и над среден стандарт на живот", допълни Асенов.

Той обеща още, че цените ще са гъвкави и няма да са еднакви за всички. За местните хора ще бъдат предложени преференциални цени.З а пример той посочи, че цената на годишната карта за смолянските деца до 7-годишна възраст ще е от порядъка на 60 лв., за деца до 10 г. - 100 лв., а до 18 г. - 200 лв. Ниски ще са и цените за възрастните от региона.
Освен на борсата в Смолян, проектът предстои да бъде презентиран и в Лондон.



Източник: радио"Фокус"- Смолян


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Prez-noviya-zimen-sezon-STC-Perelik-shte-posreshtne-purvite-si-gosti-33352
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.