Захари Георгиев започва кампания, насочена към жените
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:27 / 13.10.2007Коментари ()2251
©
"Жената, за която мисля!" е мотото на кампания, която започва кандидатът за кмет на Пловдив - инж. Захари Георгиев. Тя е насочена към дамите в града под тепетата и стартира в неделя с Есенен празник на жената.

По нестандартен начин пловдивчанки получиха покана да присъстват на събитието в неделя от 12 часа на площад "Централен". От четвъртък (11.10.07) до неделя (14.10.07) младите пловдивски социалисти каниха нежния пол в Пловдив с рози и балони.

Захари Георгиев има амбицията кампанията "Жената, за която мисля!" да продължи през целия му бъдещ мандат. Малко са съвременните политици, който разбират и оценяват ролята на жената в обществото, смята бъдещия кмет. С кампанията той не само демонстрира своето уважение към жените, но желае да чуе от тях проблемите им, защото когато един проблем бъде дефиниран той вече е наполовина разрешен.

Захари Георгиев е политик, който иска да чуе гласа на своите избирателки, за да се поучи от техния опит, съвети и мнения. Така той ще бъде максимално полезен на съгражданите си - жени и мъже. Ще може да фокусира вниманието и насочи своите действия по точно при разрешаването на конкретни проблеми и дори изолирани случаи.

Захари Георгиев знае от опит, че мъжа гради къща, а жената създава дом. Едно признание не е това, което жената заслужава. Тя трябва да бъде боготворена от мъжете, дори само заради факта, че ги дарява с наследници! А колко често мъжете й засвидетелстват почитта си!?



Още по темата: общо новини по темата: 3
08.10.2007 »
08.10.2007 »
08.10.2007 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zahari-Georgiev-zapochva-kampaniya-nasochena-kum-zhenite-33486
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.