Празник, под наслов "Жената, за която мисля"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:59 / 14.10.2007Коментари ()2802
В празник на площад Централен се превърна кампанията на Захари Георгиев "Жената, за която мисля". От четвртък до днес пловдивските дами бяха канени на събитието по нестандартен начин - с рози и балони.

Сцена от балони с преобладаващ червен цвят бе осигурена за събитиетп. Още от 11 часа сутринта трупа клоуни събираше деца и майки за да останат за празника. Освен игрите с клоуните, за децата беше осигурен и конкурс за рисунка, посветена на майката. За мъжете на площад Централен пък бе организиран конкурс за най-красив букет. През цялото време на сцената пя Антония, а сред публиката беше организирана и томбола за няколко символични награди.

Захари Георгиев, който днес празнува и рожден ден, изтъкна проблемите на жените в Пловдив - придвиждавено им рано сутрин до работа или до детските градини и ясли с бебешки колички. Кандидатът на Коалиция за Пловдив говори и за равноправието между половете, като заяви, че според законите има равнопоставеност, но всъщност в политиката и бизнесът управлението е патриархално.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Praznik-pod-naslov-Zhenata-za-koyato-mislya-33506
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.