„Десен Алианс за Пловдив" зарадва пловдивчани с театрална постановка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:56 / 23.10.2007Коментари ()2158
©
„Нека за два часа се скрием заедно от стреса на политическите барабани, от стачката на учителите, цените на храната и какво ли още не...", с тези думи се обърна към публиката в Драматичния театър председателят на СДС и кандидат за кмет на коалиция „Десен Алианс за Пловдив" Николай Караиванов. Стотици пловдивчани се зарадваха на подаръка, който получиха снощи - постановката „Мъжка забавачка" от Кристоф Магнусон.

„Нека се скрием в таланта на актьорите, които след малко ще бъдат на сцената. Искаме да Ви предложим истински театър, защото в последния месец наблюдаваме истерията на местните избори. Вие сте интелигентни хора и е излишно да ви казвам кое е истина и кое лъжа - затова аз и хората от Десен Алианс, решихме да си подарим два часа бягство от фалша отвън, два часа истински театър.", заяви Николай Караиванов преди началото на пиесата.

Незабравимите актьорски изпълнения на Асен Блатечки, Петър Тосков, Ивайло Христов и Алексей Кожухаров изправиха публиката на крака, а викове „Браво!" се чуваха от всички страни на залата, в която бяха сложени сто допълнителни места поради невероятният интерес.

 



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Desen-Alians-za-Plovdiv-zaradva-plovdivchani-s-teatralna-postanovka-33892
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.