След месец Пловдивският апелативен съд ще се произнесе по делото срещу Иван Тодоров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:10 / 10.12.2004Коментари ()773
В 30-дневен срок Апелативният съд в Пловдив трябва да се произнесе по делото срещу Иван Тодоров-Доктора. Днес той заяви пред магистратите, че не се признава за виновен за отвличането на Милослав Кръстев преди 10 години.
“Не съм извършил такова престъпление! Лъжите на Милослав Кръстев край нямат!”Такъв бе коментарът на хасковския бизнесмен на финала на процеса. Той и защитата му бяха единодушни, че някой има интерес името на Иван Тодоров да бъде замесвано в скандали и престъпления от всякакъв тип. Самият Милослав Кръстев заяви пред съда, че Доктора го заплашвал, заплашвал и баща му с посегателство, ако не промени показанията си и че се похвалил с покровителството на главния прокурор Никола Филчев и Апелативния прокурор на Пловдив Росен Димов. Кръстев добави, че Хасковският Окръжен прокурор Петър Мидов е бил уволнен след делото срещу Иван Тодоров. През април Доктора бе признат за виновен за отвличането на Милослав Кръстев и тримата му охранители и бе осъден на 5 години затвор. Хасковският бизнесмен е уличен и в грабеж на Мерцедеса на Кръстев, а също на пари и на вещи на обща стойност- над 4 000 лева. Вторият подсъдим по това дело- Тодор Дишлиев е оправдан. Той също заяви пред Апелативния съд, че не е извършил престъпление. Заключението на магистратите се очаква след месец. Информацията е на телевизия "Евроком".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Sled-mesec-Plovdivskiyat-apelativen-sud-shte-se-proiznese-po-deloto-sreshtu-Ivan-Todorov-3423
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.