Нагли апаши обират коли посред бял ден. 14 хил. лв. откраднати в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:43 / 10.12.2004Коментари ()783
Нови три кражби на пари и документи от коли са регистрирани през последните два дни в Пловдив. Апашите отвличат вниманието на собствениците, като прилагат класически трикове за измама или просто отварят вратите на автомобилите с подправени ключове. Във всички обрани коли е имало сериозни суми пари, важни документи или скъпи вещи.
Кражба на 14 400 лева и фирмени документи е била извършена вчера от товарен автомобил “Мерцедес”, паркиран на бензиностанция на ул.”В. Левски” в Пловдив. Извършителите проникнали в автомобила, като използвали подправен ключ, съобщиха от РДВР - Пловдив.
Ден по-рано от лек автомобил “Фолксваген Транспортер”, паркиран на ул.”Любен Каравелов” в Пловдив, са изчезнали мъжка кожена чанта с фирмени, медицински и на МПС документи, както и портфейл с 300 лева. Кражбата е станала чрез отключване на предна дясна врата.
На 7 декември от лек автомобил “Ситроен” са откраднати 3 600 лева. Автомобилът е бил паркиран на ул. "Родопи", а собственикът в момента демонтирал задна гума.
Припомняме, че преди седмица бяха регистрирани други три кражби от коли, едната от които взломна. Тогава обирджиите успяха да задигнат около 10 хил. лева.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nagli-apashi-obirat-koli-posred-byal-den-14-hil-lv-otkradnati-v-Plovdiv-3431
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.