Областен информационен център - Пловдив отбелязва Деня на Европа със серия от прояви
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:41 / 08.05.2012Коментари ()1392
©
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "Душо Хаджидеков":
виж още
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Н. Геров":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Областен информационен център - Пловдив (ОИЦ - Пловдив) ще отбележи Деня на Европа със серия от информационни събития. Инициативите ще бъдат представени на пресконференция, която ще се проведе на 9 май от 10 часа в залата на ОИЦ - Пловдив (пл. "Централен" №1, на 12-и етаж).

След пресконференцията, експерти от ОИЦ - Пловдив ще представят в Професионална гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване - Пловдив дейността си, свързана с политиката на Европейския съюз за икономическо и социално сближаване. 

Екипът е подготвил интересна викторина и компютърни игри с ученици от гимназията, като за победителите в тях са предвидени много награди.

Успоредно с това, в залата на ОИЦ - Пловдив екипът ще приеме деца от едно от най-големите сегреграни училища у нас - СОУ "Найден Геров", както и ученици от елитното СОУ "Душо Хаджидеков". На малчуганите ще бъдат прожектирани филми за Европейския съюз и европейските институции и провежданата от тях политика в България, ще бъдат проведени забавни игри и викторина, а победителите ще си тръгнат с награди.

През целия ден в Областен информационен център - Пловдив ще бъдат раздавани материали за политиката на Европейския съюз и ще се дава актуална информация за възможностите за кандидатстване по оперативните програми. 

ОИЦ - Пловдив работи в рамките на проект № BG161РО002-3.3.02-00021-С0001 "Изграждане на областен информационен център в Пловдив". Програмата се осъществява с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.


Още по темата: общо новини по темата: 3
10.05.2012 »
09.05.2012 »
08.05.2012 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Oblasten-informacionen-centur-Plovdiv-otbelyazva-Denya-na-Evropa-sus-seriya-ot-proyavi-350128
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.