Второ наркодепо разбито в Столипиново. 62-годишна продавала хероин
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:32 / 17.12.2004Коментари ()504
Ново наркодепо бе разбито от полицията вчера в пловдивския кв.”Столипиново”. Общо 40 пакетчета с хероин са иззели служители на Шесто РПУ, съобщиха от РДВР.
Около 23 часа на ул.”Ландос” патрул на районното управление забелязал младеж, който, виждайки полицаите, побягнал. След кратко преследване 17-годишното момче било заловено на ул.”Джебел” . При извършения му обиск полицаите намерили и иззели 27 пакетчета с хероин. При изясняване на случая момчето обяснило, че е купило дрогата от квартира на ул.”Джебел” в Пловдив. При последвалата проверка на посочения адрес служителите на Шесто РПУ са намерили два неразфасовани плика с хероин, а при личен обиск на собственичката на жилището С.Р. (62 г.) са иззети още 13 пакетчета с хероин.
17-годишният младеж и С.Р. са задържани за 24 часа в управлението.
Припомняме, че при полицейска акция в сряда в къща на ул. "Прохлада" в същия квартал беше разкрито депо за разпространение и употреба на наркотици. Полицията иззе 75 пакетчета хероин и задържа двамата съпрузи, собственици на дома, както и двама наркомани. Същия ден 25-годишният пловдивчанин Д.Д. е бил задържан за 24 часа, след като в дома му на ул.”Асен Христофоров” служители от І РПУ са намерили цигарена кутия и найлонова торбичка с канабис.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vtoro-narkodepo-razbito-v-Stolipinovo-62-godishna-prodavala-heroin-3560
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.