Швейцарци сравниха Марин с Павароти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:49 / 11.12.2007Коментари ()3875
© Марин Йончев
Марине, ти можеш да бъдеш новият Павароти. Така се обърнала преподавателката Даниеле Борст към победителя от "Стар Академи" Марин Йончев. От три месеца той учи в Женевската консерватория, но вече е впечатлил повечето проподаващи. В момента той живее в къщата на сестра си Соня, която е една от най-обещаващите оперни певици в Швейцария. "За сега няма кой знае какви купони, но установих, че след българките, швейцарките са най-красивите жени", каза младият талант. Наскоро той дори получил предложение от местен режисьор за участие в мюзикъл.

Въпреки идиличния живот, който живее в Женева, напоследък филибелията се чувства силно раздвоен. Преди няколко дни получих предложение да уча в Академията за съвременна музика в Лондон. В нея се обучават предимно поп и рок изпълнители. Сърцето ме влече към Лондон, защото мечтата ми е да стана рок изпълнител. От друга страна, в Швейцария всичко е префектно. Тези дни направо съм като болен. Пък и ако отида в Лондон, ще мога да гледам любимеца си Бербатов, смее се Марин.

Напук на своите вътрешни теразния, пловдивчанинът наскоро постигнал и една лична победа. Отказах цигарите, просто да не повярваш, кафе се шампионът от Стар Академи. В България съм правил десетки опити, но явно съдбата ми е била да ги откажа в Швейцария.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Shveicarci-sravniha-Marin-s-Pavaroti-36083
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.