Приключи пролетната обучителна сесия на "Глобални библиотеки"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:07 / 23.07.2012Коментари ()932
©
Завърши пролетната сесия от обученията по Програма "Глоб@лни библиотеки - България" в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Обучението започна в началото на месец април и продължи до 21.07.2012 г. Обучени бяха 100 библиотекари от РНБ "Иван Вазов" и библиотеките от общини Марица, Родопи, Асеновград, Карлово, Съединение, Стамболийски, Кричим, Перущица, Първомай, Хисар, Лъки, Брезово, Калояново, Куклен, Раковски, Садово, Сопот и Пловдив, в 14 групи по всичките пет направления от предвидената програма.

Библиотекарите навлязоха в непозната и трудна за тях територия, сякаш в един нов и загадъчен свят, изпълнен с предизвикателства, но и с надежда, че има какво да направят, връщайки се в своите библиотеки, така че да бъдат още по - полезни на своите потребители. С натрупването на новите знания и умения се засили и тяхната увереност, че работят за една полезна обществена кауза.  

Всички обучаващи се говореха с възторг и благодарност за предоставената им възможност да натрупат нови, полезни за работата и за личностното им развитие знания и умения, готови да приложат на практика родилите се по време на обученията идеи.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Priklyuchi-proletnata-obuchitelna-sesiya-na-Globalni-biblioteki-368417
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.