След намеса на Plovdiv24.bg оправят теч в наскоро обновен подлез
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:05 / 02.10.2012Коментари ()2577
За теч в наскоро обновения пешеходен подлез на бул. "България" № 118-120 алармира читател на Plovdiv24.bg.

"Вече няколко пъти при поливане с капковото напояване на розите между двете платна на булеварда точно по средата на подлеза тече от огромна фуга. Около теча има работещо осветление и чух как две възрастни жени се питаха дали да минат оттам, като може да ги удари евентуално ток.

Ще стане студено и като започне да замръзва фугата, може да направи доста пакости. Предварително ви благодаря, ако успеете да задействате отговорните институции", пише на редакционната поща на сайта пловдивчанинът.

Репортер на сайта се свърза с кмета на "Северен" Ральо Ралев. "Веднага ще пратим специалисти на мястото. Най-вероятната причина за теча е капковото напояване, което минава отгоре. Ще поставим хидроизолция, за да елиминираме протичане отново", категоричен беше той.

Припомняме, че на 26 юни Ралев откри обновеното съоръжение. Подлезът  беше ремонтиран със съвместните усилия на районната администрация и ОП "Чистота". От кметството осигуриха средствата, а бригада от общинското предприятие почисти шарениите по стените и ги боядиса. Монтирано бе осветление, освежени бяха рампите, поправена е настилката. Възстановено като ново е и паното от мозайка, което не се виждаше изпод графитите.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Sled-namesa-na-Plovdiv24bg-opravyat-tech-v-naskoro-obnoven-podlez-384748
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.