Групата на ГЕРБ в ОбС Асеновград с искане за отмяна на решение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:49 / 25.10.2012Коментари ()709
©
Групата на ГЕРБ в ОбС Асеновград ще внесе възражение до областния управител относно гласуваната вчера на сесия на местния парламент промяна в инвестиционната програма на Общината. Съветниците от ГЕРБ ще настояват във възражението да бъде отменено решението, тъй като според тях, то е взето при манипулиран вот.

Промяната в инвестиционната програма беше подложена на гласуване 2 пъти - при първия гласуваха 16 души, което не е достатъчно, за да мине предложението. При повторното гласуване се оказа, че са преброени гласовете на 17 съветника, обясни председателят на групата на ГЕРБ Костадин Яков. Заради съмнения, от ГЕРБ поискахме разпечатка и от нея стана ясно, че за гласувал е посочен колега, който не е в залата, допълни Яков. Възмутени от манипулацията, от ГЕРБ са напуснали залата. 

"Считаме, че управляващото мнозинство от БСП, СДС, ДПС, НДСВ в Асеновград за пореден път демонстрира безпардонно отношение към гражданите на Общината. Да манипулираш гласуване по най-важната точка от дневния ред в една сесия е не само в разрез с нашите политически принципи за прозрачност, но и управленска и човешка непочтеност", категорични са от ГЕРБ Асеновград. 



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Grupata-na-GERB-v-ObS-Asenovgrad-s-iskane-za-otmyana-na-reshenie-390111
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.