Гимназията по туризъм в Пловдив отново ще участва в "Дефиле на младото вино"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:04 / 20.11.2012Коментари ()1413
©
Бивши и настоящи ученици от
ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Гимназията по туризъм в Пловдив за пореден път участва във фестивала "Дефиле на младото вино". По традиция в последния уикенд на ноември в града ни си дават среща производители на вина от различни райони на страната, професионални дегустатори, енолози, сомелиери и стотици приятели и ценители на вечния еликсир.

Фестивалът "Дефиле на младото вино", превърнал се в събитие от национален характер, цели да популяризира неповторимостта на Стария град и забележителностите на Пловдив, добрите качества на българското младо вино и да привлече повече туристи.

Част от всичко това за поредна година ще бъде Професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" - Пловдив.

"За нас е чест и огромна отговорност, че отново ще съдействаме на организаторите на тазгодишното издание на "Дефиле на младото вино" - "Съвет по туризъм - Пловдив", Община Пловдив, ОИ "Старинен Пловдив", НЛВК, "Европейски рицарски орден на виното" и Асоциация на българските винари", съобщават от гимназията.

С теоретичните и практическите си знания и умения за видовите вина, за съчетаването им с подходяща храна, придобити в часовете по сомелиерство, възпитаниците на гимназията по туризъм за пореден път ще впечатлят посетителите в Стария град.

В уютната обстановка на възрожденските къщи учениците ще предложат дегустация на млади вина от различни райони на България.

С чара, младостта и усмивките си бъдещите сомелиери от гимназията ще допринесат за веселото настроение и празничната атмосфера, които вървят ръка за ръка с хубавото вино.

Благодарение на отличната си подготовка и опита, натрупан в множество подобни събития, ще защитят достойно името на Професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" - Пловдив, убедени са от училището.


Още по темата: общо новини по темата: 17
20.12.2012 »
26.11.2012 »
24.11.2012 »
23.11.2012 »
23.11.2012 »
22.11.2012 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Gimnaziyata-po-turizum-v-Plovdiv-otnovo-shte-uchastva-v-Defile-na-mladoto-vino-396438
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.