Изграждат детска спортна площадка в "Тракия"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:24 / 27.12.2012Коментари ()2304
©
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Фен клубът на "Манчестър Юнайтед" съвместно с кметството в район "Тракия" стартира инициативата "За щастливи детски игри".

Представители на фен клуба и районният кмет Костадин Димитров се договориха за изграждането на детска спортна площадка в ЦДГ "Кремена". От районната администрация ще изградят постамента, а от фен клуба се ангажират с оградата и изкуствената трева на игрището. Всички единодушно споделиха идеята, че за децата в най-ранна възраст трябва да се осигурят необходимите условия, за да могат да спортуват и да възпитават полезни навици и амбиция за победа в съревнованията.

Фен клубът на "Манчестър Юнайтед" е основан през 2009 г. от верни привърженици на английския футбол, обединени от любовта към играта и любимия отбор. Макар и със спортна насоченост, инициативите им са много и разнообразни - организиране на ежегоден футболен турнир за деца в неравностойно положение, акции по кръводаряване, осигуряване дрехи и консумативи на детските домове, организиране на различни спортни мероприятия.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Izgrazhdat-detska-sportna-ploshtadka-v-Trakiya-405074
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.