С повишено внимание трябва да се пътува по пътя Смолян-Пампорово
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:01 / 21.01.2013Коментари ()1120
© Plovdiv24.bg
Проходими при зимни условия са пътищата в общините Смолян, Чепеларе и Мадан. Пътните настилки са предимно мокри, а във високите и усойни участъци - частично заледени. Въведени са ограничения по пътя Смолян-Мугла.

След затворническото общежитие в "Герзовица", всички автомобили трябва да са задължително с вериги, товарните без ремаркета и полуремаркета. Верижен булдозер на "Титан Клинър" и колесен снегорин на фирмата разчистват и уширяват шосето.

Следобяд е предвидено и опесъчаване на заледените участъци. В региона е повишена опасността от падащи камъни. С повишено внимание трябва да се пътува по направленията Смолян-Пампорово, Смолян-Мадан-Златоград, Смолян-Девин, Смолян-Мугла и Смолян-Смилян.

Според синоптичната прогноза, с която разполага фирмата, днес ще бъде облачно с превалявания от дъжд. Очаква се да завали около 11.00 часа, като валежите ще продължат до 23.00 часа довечера. Прогнозното количество на валежите е около 20 л.на кв.м. Температурите ще останат високи и ще достигнат по обяд 8 градуса.

Източник: радио "Пловдив"



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/S-povisheno-vnimanie-tryabva-da-se-putuva-po-putya-Smolyan-Pamporovo-410019
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.