С три детски и две фитнес площадки на открито ще се сдобие "Централен"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:55 / 30.01.2013Коментари ()1916
© Plovdiv24.bg
Акцент в работата на "Централен" през тази година ще бъде изграждането на детски и спортни площадки и разширяването на вече създадените кучешки такива, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това съобщи кметицата на района Райна Петрова, като уточни, че във връзка с това е получила множество жалби от жителите на "Централен".

Едната кучешка площадка ще се изгражда в района между бул. "Васил Априлов" и ул. "Войнишка слава", другата -между "Рожен" и "Васил Априлов". 

С два фитнеса на открито ще се сдобие "Централен", съобщи още Петрова. Единият от тях ще бъде на бул. "Свобода", където има много зелени площи.

Дванадесет спортни площадки в района не са в добро състояние. За техния пълен ремонт районната администрация ще иска целева помощ от Голяма община. 

Три големи детски площадки ще бъдат изградени през 2012 г. в  "Централен", стана още ясно на пресконференцията. Едната ще е на Бунарджика, където предстои и преасфалтиране на главната алея, другата до кино "Фламинго", а третата в района на ул. "Капитан Райчо".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/S-tri-detski-i-dve-fitnes-ploshtadki-na-otkrito-shte-se-sdobie-Centralen-412391
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.