Представят предстоящи дейности на Националната асоциация на деца с диабет
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:18 / 26.03.2013Коментари ()869
© Plovdiv24.bg
Утре от 11,00 часа в пресклуба на БТА - Пловдив, пл. "Централен" 1 ще се състои пресконференция на Националната асоциация на деца с диабет. 

На нея ще бъдат представени предстоящите дейности на Националната асоциация на деца с диабет и ще бъдат отчетени резултатите от обученията до момента. На 23.03.2013 г. в Медицинския център на асоциацията в Пловдив се проведе обучение за учители от ЦДГ "Светла" в Пловдив. Проявата бе част от програмата за 2013 година на Национална асоциация на децата с диабет под мотото "Децата с диабет не са различни". 

През настоящата година фокусът в обученията на НАДД е насочен към директори, учители, медицински сестри, лелки от детските градини и друг персонал към детските и учебните заведения. 

Обученията ще се провеждат в цялата страна, като информация за градовете, датите и часовете ще бъдат обявявани предварително на сайта на асоциацията.

По време на пресконференцията ще разберете защо се налага това обучение да се провежда точно с тази фокус група. 
 
Проектът на НАДД се осъществява с подкрепата на МЗ и МОНМ, а така също и с помощта на наши дългогодишни партньори в борбата с диабет.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Predstavyat-predstoyashti-deinosti-na-Nacionalnata-asociaciya-na-deca-s-diabet-423520
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.