Ральо Ралев посрещна гости от Турция, Унгария и Полша
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:58 / 17.04.2013Коментари ()1891
©
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "НИКОЛА ВАПЦАРОВ":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Кметът на район "Северен" Ральо Ралев днес беше домакин по посрещане на гости от Турция, Унгария и Полша. Директори на училища, учители и ученици от трите държави пристигнаха днес в СОУ "Никола Вапцаров", партньор по проект "Комениус".

Директорът на училището Елена Александрова приветства гостите с "Добре дошли" и пожела успешна и ползотворна работа на всички участници в проекта.

"За мен е удоволствие да Ви посрещна на територията на град Пловдив - един от най-красивите градове в България. Желая Ви от сърце увереност в успеха на проекта, в който участвате. Намерете обаче и време да разгледате забележителностите на Пловдив. Повярвайте ми, ще бъдете впечатлени от града ни", обърна се към гостите кметът Ралев.

Проект "Матрица - един проактивен подход за юноши" се осъществява по програма Коменски. Целта на проекта е да допринесе учениците да развият по-добри компетентности в съвременния свят, както и да изградят позитивни поведения и нагласи. Една от основните задачи на участниците от трите страни е да подобрят взаимното разбирателство и толерантността между тях чрез изучаване на различни езици и култури.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ralyo-Ralev-posreshtna-gosti-ot-Turciya-Ungariya-i-Polsha-427802
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.