Информационно събитие на ОИЦ Пловдив в Лъки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:53 / 24.04.2013Коментари ()1012
©
Информационно събитие в Лъки организира Областен информационен център - Пловдив утре - 25 април. То ще се проведе от 10:30 часа в лекционната зала на местното Народно читалище "Зора" и ще премине под мотото "ДА работим ЗАЕДНО". 
 
За участие в информационната кампания са поканени представители на широката общественост, читалища, неправителствени организации, образователни институции, бизнеса, местната власт, национални и регионални медии.

По време на информационното събитие ще бъдат представени актуални процедури и възможности за кандидатстване с проекти по оперативните програми, допустими бенефициенти.

Ще бъде предоставена информация за приоритетите и бъдещите инициативи на Областен информационен център - Пловдив за 2013 година. Представяне на мрежата от 28-те информационни центъра в страната, както популяризиране и обмен на добри практики и "научени уроци" от реализирани проекти, финансирани по оперативните програми, също ще бъдат част от програмата.

След събитието експерти от ОИЦ - Пловдив ще проведат на място индивидуални срещи с всички заинтересовани. 

Областен информационен център - Пловдив е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, изградени с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. 

ОИЦ - Пловдив работи в рамките на проект № BG161РО002-3.3.02-00021-С0001 "Изграждане на областен информационен център в гр. Пловдив".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Informacionno-subitie-na-OIC-Plovdiv-v-Luki-429175
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.