Седем младежи пострадаха след жесток челен сблъсък! Момиче е тежко ранено!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:25 / 17.05.2013Коментари ()4121
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Седем души са пострадали при катастрофа на пътя между Панагюрище и село Левски, съобщиха от ОД на МВР в Пазарджик. Инцидентът е станал снощи около 21.40 часа на входа на селото. 22-годишният А.Ч. от съседното село Попинци загубил управление над лек автомобил "Рено". Возилото навлязло в лентата за насрещно движение, където последвал челен удар в "Мазда", управлявана от И.Н.- 24 г. 

В резултат на това в най-тежко състояние е пътуващата във френското возило 17-годишна тийнейджърка. Тя е транспортирана и настанена в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив с множество травми и наранявания. Водачите и на двата автомобила, както и пътуващите с тях още четирима младежи на възраст между 14 и 23 години са настанени в МБАЛ-Пазарджик с различни контузии и фрактури. 

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група на РУП-Панагюрище. Изясняват се причините довели до тежката катастрофа.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Sedem-mladezhi-postradaha-sled-zhestok-chelen-sblusuk-Momiche-e-tezhko-raneno-433079
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.