Кървав бой за прокурорка от Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:56 / 19.05.2013Коментари ()8592
© Lportala,net
Асен Чотров
Хубавата прокурорка Елена Гърбева /бивша Чотрова/ стана причина за пловдивски римейк на Троянската война. Асен Чотров, който освен че е бивш футболист и треньор, е и екс съпруг на дамата, осъмна в ареста, след като вкарал в болница настоящия приятел на Елена - Павел Димитров. Екшънът се развихрил на ул."Средец", където футболистът пресрещнал бизнесмена и се нахвърлил с крошета върху него. Минувачи едва спасили Димитров от смърт , но състоянието му било доста тежко и се наложило той да бъде откаран в Хирургиите. Мъжът има разкъсни рани и е със средна телесна повреда. Патрул от Трето РУП, който пристигнал на място , отвел Чотров в карцера. Причина за трагичната развръзка била жестоката ревност на ексфутболиста.

Сексапилната прокурорка до преди 6 години бе един от най- успешните топ модели на агенция "Визаж" , но през 2008 година слага край на моделската си кариера, казва "да" на Асен, който е наследник на собственика на веригата ресторанти за бързо хранене "Адиса" и скоро се сдобиват с наследник. Амбициозната дама обаче не се задоволява с ролята на "украшение" и завършва право. Започва като прокурорски помощник в пловдивската прокуратура. За съжаление кариерата на съпругът й не се развива толкова успешно. През 2010 година Асен е задържан, след като солидно почерпен чупи стъклото на банков клон .

През 2012 година около името на Чотров гръмва нов скандал- родителите на момчетата юношеския отбор на Локомотив (Пловдив) правят шокиращи разкрития за Асен, който тогава е треньор на децата им.Те разказват, че Чотров системно е събирал пари от децата им с цел да обезпечи провеждането на подготвителни лагери, които в последствие не са били провеждани, както и за закупуването на спортна екипировка. Родителите подозират, че липсващите пари са "инвестирани" в хазартни заведения и залози на футболни мачове.

Изцепките на Чотров явно са дошли в повече на хубавата Елена , тъй като преди няколко месеца тя започва процедура по разтрогване на брака. Разводът обаче явно не минава мирно и тихо, защото след раздялата прокурорката излиза и се прибира с охрана, твърдят запознати. Гърбева не останала дълго в ролята на "отчаяна съпруга". След раздялата със съпруга си, тя започва връзка с бизнесмена Павел Димитров , собственик на фирма за полиграфически услуги. Бившият съпруг обаче трудно преглътнал загубата и продължил да тормози дамата. В крайна сметка обаче отмъщението си той прехвърлил върху настоящия й приятел.

Чотров е в ареста със 72 часова мярка "Задържане под стража". Прокуратурата ще реши дали да иска постоянна от съда. Той вече е наказан с пробация за хулиганската си изцепка в банката.

Източник: в. "Марица"


Още по темата: общо новини по темата: 1
24.05.2013 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kurvav-boi-za-prokurorka-ot-Plovdiv-433309
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.