ЦДГ "Дъга" ще отпразнува 29-ия си рожден ден
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:39 / 29.05.2013Коментари ()1921
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Днес само дни преди 1 юни, Деня на детето, над 160 деца от ЦДГ "Дъга", обкръжени от грижовните си учители и родители, ще отпразнуват 29-ия рожден ден на своята любима градина, а техен специален гост ще бъде кметът на район "Северен" Ральо Ралев, неговият екип, представители на Община Пловдив, директори на детски заведения. 

През изминалите години тази образователно-възпитателна институция се утвърди като най-предпочитаното място за отглеждане и изграждане на най-малките пловдивски граждани от район "Северен", защото тук се работи за формирането на децата в дух на позитивен поглед към света, богата емоционалност и съзнание за род и родови ценности. 

"В деня на своя празник малчуганите има с какво да се похвалят: тук работят отлично подготвени педагози, половината от които са носители на професионално-квалификационни степени, в момента се изгражда периметрова охрана на градината, а през лятото предстои да се реализира дългоочакваното саниране на сградата", обясни Ралев.

Всеотдайният труд на директорката на ЦДГ "Дъга" Дима Симеонова и на ръководения от нея педагогически екип изпълва родителската общественост с огромно доверие в институцията, където растат здрави, добри и щастливи деца. 

Днес в 17,00 часа в потъналия с цветя двор на градината те ще посрещнат своите гости с усмивки и ще пеят, танцуват и рецитират за тях, ще демонстрират онова, което са научили в любимата детска градина. Като на всеки рожден ден ще има много подаръци за децата и изненади за всички празнуващи.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/CDG-Duga-shte-otpraznuva-29-iya-si-rozhden-den-434939
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.