Задържан е председателят на ОбС-Стара Загора за заплахи към Кошлуков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:10 / 04.02.2005Коментари ()856
Тази нощ е задържан за 24 часа председателят на Общинския съвет в Стара Загора Антон Андронов заради телефонни заплахи към депутата Емил Кошлуков, съобщи ген. Тончо Михайлов - директор на РДВР-Стара Загора, цитиран от БТА. Андронов е обвинен, че е отправял телефонни заплахи срещу депутата от Старозагорски избирателен район и лидер на партия "Новото време" Емил Кошлуков. Проверката на полицията е показала, че за целта са използвани два телефонни апарата - на общината и на фирма "Прогрес". "Кошлуков, защо клатиш държавата", били думите на Андронов, с които неколкократно заплашвал Кошлуков, като му изпратил и SMS-и със същото съдържание. Авторът на зпалхите е бил разкрит с личното съдействие на главния секретар на МВР ген.-лейт. Бойко Борисов, след като Кошлуков подал жалба в полицията.
Антон Андронов е бивш лидер на СДС в Стара Загора, бивш кмет на града, избран с листата на СДС, а в сегашния Общински съвет е представител на Партията на бизнеса.
Според информация на БНР, уличеният в анонимните заплахи е прекарал нощта в изтрезвителното. При задържането е имал 1.7 промила алкохол в кръвта си.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Zadurzhan-e-predsedatelyat-na-ObS-Stara-Zagora-za-zaplahi-kum-Koshlukov-4350
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.