Две изложби могат да видят пловдивчани в Народна библиотека "Иван Вазов"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:02 / 24.06.2013Коментари ()1033
© Plovdiv24.bg
Пътуваща изложба постери "Живота на имигрантите в България" се представя в Народна библиотека "Иван Вазов". Тя е организирана от "Информационен център за имигранти" - Пловдив, посветена на живота на имигрантите в България от страните от "Третия свят". Изложбата е подредена в централно фоайе на библиотеката и може да бъде видяна от посетители в периода 24 - 30 юни 2013.

"Национален център за имигранти" е създаден и финансиран от Европейски организации в помощ на имигрантите от страните от Третия свят с представителства в градовете София, Пловдив и Бургас.

Официалното откриване е на 25 юни от 10.30 часа.

Фотоизложба "Флирт със света" също ще може да се види в Библиотеката. Тя е на ученици от Езикова гимназия "Пловдив" и е в различни жанрове на художествената фотография. Представените творби показват таланта и уменията на младите любители на фотографското изкуство, да боравят умело със светлина и тон. Изложбата е посветена на 55 годишнината от създаването на ЕГ "Пловдив" и може да бъде посетена в периода 24 - 30 юни 2013 във фоайето на Народна библиотека "Иван Вазов".

Официално откриване е днес от 17.30 часа.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dve-izlozhbi-mogat-da-vidyat-plovdivchani-v-Narodna-biblioteka-Ivan-Vazov-439582
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.