Откриха нова детска площадка в "Тракия"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:30 / 06.08.2013Коментари ()3739
Новоизградена детска площадка отвори врати в двора на стадион "Локомотив". Тя е изградена с дарителска сума от почетния гражданин на Пловдив Петър Манджуков и финансова подкрепа от Атанас Попчев и Мартин Иванов.

Детската площадка е направена с висококачествени материали издържащи на различните атмосферни влияния, обясниха специалисти. Новата детска площадка беше осветена от Негово Високопреосвещентво Пловдивският митрополит Николай. Той благослови както всички присъстващи, така и дарителите и ги поръси със светена вода за здраве. Представители от фенклуба на Локомотив подариха на кмета на града Иван Тотев, зам.-кмета Георги Титюков и Петър Манджуков статуетки и шампанско с надпис на футболния клуб в черно-бял цвят.

В следобедните часове празничната програма на район "Тракия" ще продължи със състезание по фитнес на открито до киното и демонстрация на радиоуправляеми безпилотни самолети. Вечерта живеещите в "Тракия" ще се веселят с подготвена специално забавна програма на танцови състави и концерт на млади пловдивски таланти на локациите.




Откриха нова детска площадка в "Тракия"


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Otkriha-nova-detska-ploshtadka-v-Trakiya-447158
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.