Общината: КАТ спря секцията за десен завой на светофара на кръстовището на ул. "Владивосток" и бул."Свобода"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:55 / 12.09.2013Коментари ()4984
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Множество сигнали на недоволни граждани относно неработещата секция за десен завой на новия светофар на кръстовището на ул. "Владивосток" и бул."Свобода" в посока УМБАЛ "Св. Георги" получихме на редакционната поща на Plovdiv24.bgПо темата писахме още през месец май тази година.

"Здравейте, уважаема редакция на Plovdiv24.bg. Пиша ви за проблем със светофар в града. Не знам към кой да се обърна и затова пиша на Вас, тъй като се занимавате активно с проблемите в Пловдив.

На новия светофар на кръстовището на ул. "Владивосток" и бул."Свобода" не работи секцията за десен завой от ул. "Свобода" в посока УМБАЛ "Св. Георги". Досега все си мислех, че ще я оправят, но след повече от 20 дни, а може и повече, никой не се е трогнал. Това допълнително натоварва трафика. Разчитам, че след вашата намеса проблема ще е решен", потърси ни за помощ тогава наш читател.

След като репортер на сайта се свърза с шефа на ОП "Организация и контрол на транспорта" Никола Янакиев, той се ангажира, че в съвсем кратки срокове неработещата секцията на светофара ще бъде поправена.

След като обаче месеци по-късно все още секцията на светофара не работи, за което отново получихме жалби на граждани, се свързахме пак с ОП "Организация и контрол на транспорта". Янакиев заяви, че е последвало становище на КАТ, сектор "Пътна полиция", секцията за десен завой да бъде спряна, тъй като създавала предпоставки за задръстване, което се е и случило. 



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Obshtinata-KAT-sprya-sekciyata-za-desen-zavoi-na-svetofara-na-krustovishteto-na-ul-Vladivostok-i-bul-Svoboda-453472
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.