ОИЦ Пловдив събира медии на неформална среща в Асеновград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:00 / 09.10.2013Коментари ()1040
© Plovdiv24.bg
Областен информационен център - Пловдив събира днес представители на медиите на изнесена в Асеновград неформална информационна среща "ДА информираме ЗАЕДНО". В нея ще участват и представители на програмата "Глоб@лни библиотеки". Тя ще започне от 11 часа в заседателната зала на градската библиотека "Паисий Хилендарски" и ще бъде фокусирана върху резултатите от конкурса за общо лого на оперативните програми и други национални инициативи на Министерски съвет и на мрежата от ОИЦ. 

На срещата ще бъде представена от регионалния референт в Пловдив Информационна система за оценка на компетенциите, създадена по проект на Българска стопанска камара, финансиран по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". 

Така медиите на практика ще се запознаят с ефекта от успешно усвояване на средства по проекти, финансирани от оперативните програми, представени от самите бенефициенти. Ще имат възможност да дискутират и проблемите, свързани с работата им по тях.

Областен информационен център - Пловдив е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, изградени с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. 

ОИЦ - Пловдив работи в рамките на проект на община Пловдив № BG161РО002-3.3.02-00021-С0001 "Изграждане на областен информационен център в гр. Пловдив".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/OIC-Plovdiv-subira-medii-na-neformalna-sreshta-v-Asenovgrad-458033
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.