ГЕРБ Родопи чества 2 години от встъпването в длъжност на кмет и общински съветници
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:17 / 08.11.2013Коментари ()2360
©
С тържествен молебен в манастира "Свети Великомъченик Георги" край село Белащица общинската структура на ПП ГЕРБ - Родопи отбеляза две години от полагането на тържествена клетва и встъпването в длъжност на кмет и общински съветници в община "Родопи". Церемонията уважиха областният координатор на ПП ГЕРБ и народен представител в 42 НС Здравко Димитров и областното ръководство на партията. 
 
С назначаването на Пламен Спасов за кмет на Родопи само за две години се повишава значително финансовата стабилност на общината. И през 2013 година тя се мести с 162 позиции напред в класацията за финансова устойчивост на Министерството на финансите. Оказва се, че тя е втората българска община, която прогресивно, за много кратък период, е подобрила финансовия си рейтинг. 

"Вървим в правилната посока и оздравителната политика, която съм наложил в общината, води до тези резултати, така че продължаваме по поетия път", коментира Спасов. 

И още има с какво да се похвали ПП ГЕРБ Родопи за изминалите две години. Местната структура е първа в област Пловдив по прием на нови членове за 2013 година - 57, втора община в стра
©
ната по резултати на парламентарните избори - с 39% гласували за ГЕРБ. 

Днешният молебен в манастира "Свети Георги" беше отслужен от отец Виктор, свещеникът който благославя структурата и кмета при встъпването им в длъжност. И днес свещеникът им пожела повече мъдрост, смирение и вглеждане в човешките проблеми, за да получат божията благословия и занапред.

"Забравете интригите, оставете клюките на другите и работете за благото на хората от вашата община", призова още отец Виктор. Службата завърши с "Многая лета".


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/GERB-Rodopi-chestva-2-godini-ot-vstupvaneto-v-dluzhnost-na-kmet-i-obshtinski-suvetnici-463221
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.