Официална делегация от Пловдив ще посети кралство Йордания
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:14 / 23.03.2005Коментари ()1216
©
Официална делегация от Пловдив, водена от кмета Чомаков и бизнесделегация от пловдивски бизнесмени ще посети Хашемитско кралство Йордания от 27 март до 1 април 2005 г., съобщиха от общината. В делегацията са включени представители на администрацията и на ОбС – представители на всички политически сили. Предвидени са срещи с кмета и областния управител на Аман, с председателя на Йорданския парламент, бизнессрещи на българските с йордански бизнесмени в Аманската промишлена камара, посещение в Държавната агенция Благоустройство и териториално развитие.
Пловдивската бизнесделегация ще участва в Третия българо-йордански бизнесфорум. Презентация на Пловдив и възможностите, които дава развитието на икономиката ни, ще направи пред йорданския бизнес д-р Чомаков.
Очакват се разговори с министъра на културата, пловдивчани ще посетят зоната за свободна търговия ЗАРКА, ще разговарят с нейния директор, както и с директора на агенция “Жилища и развитие”, с президента на историческия комплекс “Петра”, с бизнесмени и представители на областта Петра.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Oficialna-delegaciya-ot-Plovdiv-shte-poseti-kralstvo-Iordaniya-5391
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.