Рап звезда превръща в пари всичко, до което се докосне
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:01 / 04.04.2005Коментари ()820
©
50 Cent реализира забележителни продажби от втория си албум “Massacre”, съобщиха от Вирджиния Рекърдс. Reebok и Vu Games разработиха специални продукти, обвързани с името му.
Продадените копия от албума на суперзвездата достигнаха гиганската бройка от 5,5 милиона по целия свят. В Щатите продукцията е №1 за пет последователни седмици. Официалният първи сингъл “Candy Shop” отбеляза забележителен успех, като окупира челното място в класациите на Билборд Hot 100, Hip-hop чарта, Rap чарта, Rhythmic Top 40 и проби в Top 40 на мейнстрийм класацията. Подобно е положението и при стрийт-трака "Disco Inferno”, който бешe пуснат успоредно с “Candy Shop”. В момента сингълът е на 5-та позиция в Hot 100 чарта на Билборд, на 8-ма в Мейнстрийм класацията, на 7-ма в Рап чарта и бавно отстъпва в Hip-hop класацията.
Вторият сингъл от албума, който вече се излъчва по американските радиостанции, е "Just A Lil Bit". Той вече дебютира под номер 29 в Рап чарта. Видеоклипът беше заснет наскоро и ще бъде напълно готов следващата седмица.
Заради супер успешния втори албум на рапъра рекламната кампанията на гиганта Reebok, чието лице е 50 Cent преминава с изключителен успех. Специално разработеният модел спортни обувки от линията G-Unit е най-продавания продукт на Reebok, надминавайки продадените количества от моделите на Jay-Z и Alan Iverson. От компанията заявиха, че 50 Cent e повратна точка в тяхната рекламна и маркетингова политика. Досега Reebok са реализирали продажби за над 15 милиона $ благодарение на участието на 50 Cent.
Тази година се очаква да бъде пусната и видеоиграта Bulletproof от компанията VU Games, подобна на известната вече "Grand Theft Auto", но в новия вариант главните персонажи ще бъдат 50 Cent и G-Unit. VU Games очакват сериозни продажби на предстоящия си продукт, който ще бъде съвместим и с двете платформи на Playstation и Xbox и ще бъде наличен и под PSP версия.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Rap-zvezda-prevrushta-v-pari-vsichko-do-koeto-se-dokosne-5775
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.