След поредната катастрофа на кръговото до Панаира: Блъснатият е добре, свърши ли си работата полицията обаче?
Автор: Васил Динев 11:40 / 17.05.2016Коментари ()15318
Блъснатият вчера велосипедист е без сериозни наранявания. Това съобщиха от пловдивската полиция. Междувременно читател на Plovdiv24.bg изказа мнението си относно създалите се задръствания там заради въпросната катастрофа. Ето го и него:

"Здравейте, пиша Ви Във връзка с грубо отношение на органите на КАТ. Вчера на кръговото кръстовище на Панаира се случи инцидент с велосипедист. Дано всичко да е наред с пострадалия. Органите на КАТ отцепиха кръстовището, като пропускаха движение, но никой от тях не регулира, а предимството се осъществяваше по правилата за движение в кръгови кръстовища. 

Това причини потокът по бул. "България" от запад на изток да достигне до средата на отсечката между хотел "Санкт Петербург" и бившия "Нева" - отсечка от няколко километра.

Когато достигнах кръговото, видях полицай, който просто седеше отляво на самото платно и не вършеше нищо.

Най-учтиво, започвайки с "Извинявайте", го уведомих за ситуацията със задръстването и го помолих, ако може, да регулират движението и да облекчат трафика, каквото те би трябвало да вършат. 

Отговорът му беше доста груб, че те регулират движението. Аз попитах как точно и ако може да пропуснат трафика от бул "България", тъй като другите булеварди още не бяха задръстени. 

Последва отговор - какво искам аз, те регулирали. Полицаят просто си седеше и нищо не правеше и аз тръгнах набързо, за да не създавам допълнително проблеми.

Наистина съм разочарован от отношението, бездействието и дори наглостта на тези хора, на които ние им плащаме заплатите, а и не само, а в замяна не получаваме нищо, дори отношение".



Още по темата: общо новини по темата: 2
16.05.2016 »
16.05.2016 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Sled-porednata-katastrofa-na-krugovoto-do-Panaira-Blusnatiyat-e-dobre-svurshi-li-si-rabotata-policiyata-obache-641186
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.