Предстоящо за деня
Автор: Екип Plovdiv24.bg 06:00 / 19.05.2005Коментари ()1591
©
Конференция “Базел ІІ за МСП: “Бъдещото на достъпа до финансиране на МСП” ще се проведе днес. Тя е организирана от Българска стопанска камара. Конференцията е от 10.00 до 16.00 ч. в Новотел Пловдив. Още по темата: Конференция “Базел ІІ за МСП: “Бъдещото на достъпа до финансиране на МСП” .

На днешната редовна сесия на Общински съвет Пловдив ще председателят на НС на ПОАП Ангел Пописаков ще предложи откриване на процедура по приватизация на 67% от капитала на общинско търговско дружество “Градски транспорт” ЕАД. Освобождаване и избор на член на Съвета на директорите на “Градски транспорт” ЕАД – Пловдив, пък предлага Лилия Учкунова – общински съветник. На заседанието ще бъде предложено и вземане на решение за съдбата на фонтана в централния градски парк, символ на І-то национално изложение в Пловдив. Общинските съветници ще гласуват и номинациите за награждаване на видни граждани с почетни знаци на Пловдив.

От 11 до 14 часа пред Министерство на отбраната работници от “ТЕРЕМ” – Пловдив, ще протестират заради неизплатените си заплати и против съкращаването на 40 техни колеги.

В Аграрния университет ще се състои Седмата научно-практическа конференция "Екологични проблеми на земеделието – АГРОЕКО 2005". С доклади ще участват учени от България, Сърбия и Черна гора, Македония, Египет, Турция, Иран.

От 13 часа в 6-та аудитория на Пловдивския университет председателят на Градския съвет на БСП в Пловдив Захари Георгиев и депутатите от Коалиция за България Весела Лечева и Атанаска Тенева ще се срещнат със студенти и ще говорят за предизборната програма на левицата в сектора "Спорт и младежка политика". Два часа по-рано Петър Мутафчиев ще открие предизборен център на лявата коалиция.

Тържествен концерт послучай 50-годишнината на радио Пловдив ще предстви Пловдивското оперно-филхармонично дружество от 21 часа в Античния театър. Входът е свободен. При лошо време представлението ще бъде в Концертната зала.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Predstoyashto-za-denya-7096
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.