Мократа настилка и еуфоричното настроение вчера следобед бяха сред причините за няколко катастрофи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:55 / 26.05.2005Коментари ()2885
©
След силния дъжд, който се изсипа в късния следобед вчера над Пловдив, улиците дълго време бяха хлъзгави. Като прибавим и еуфоричното настроение на абитуриентите и техните близки, беше трудно да се разминем без няколко катастрофи в Пловдив. Една от катастрофите бе на кръстовището на бул. "6-ти септември" и бул. "Руски". По непотвърдена информация автомобил "Фолксваген" (на снимката) е блъснат от завиващ наляво друг автомобил.
Друга катастрофа имаше на оживения булевард "България". Дълга колона от автомобили беше задръстила лявата лента на булеварда в посока изток-запад. Автомобилите, готвещи се за ляв или обратен завой, стигаха от кръстовището с "Васил Априлов" до пешеходния подлез. Засилил се "Мерцедес" не успя да спре заради хлъзгавата настилка и блъсна спрелия пред него автомобил "Волво". Поради късата дистанция и лошото сцепление той пък от своя страна блъсна трети автомобил, непосредсвено спрял пред "Волво"-то.
За щастие няма сериозно пострадали при катастрофите.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Mokrata-nastilka-i-euforichnoto-nastroenie-vchera-sledobed-byaha-sred-prichinite-za-nyakolko-katastrofi-7280
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.